Diverse uitvoeringen Berg Trampolines

Artikel 1 van 1
€ 299,00 (inclusief 21% BTW)
Aantal

BERG InGround Talent + Safety Net Comfort Diameter(s) 180cm,  240cm,  300cm,  

Prijzen zijn vanaf € 299,00 incl. safetynet

 

Trampoline koopwijzer

Waar moet je op letten bij het kopen van een trampoline?
 

Trampolines zijn enorm populair, je ziet ze overal! Zijn ze dan ook allemaal hetzelfde? Met zoveel keus is het lastig om de juiste trampoline te kiezen. Daarom zet BERG op een rijtje hoe je de beste keuze kunt maken in veiligheid, duurzaamheid en prijs. Lees hieronder de handige tips bij het kopen van je BERG trampoline.

Trampoline koopwijzer


Frame: dé basis van een goede trampoline

Een goedkope trampoline heeft vaak een frame van goedkopere materialen. Is het frame aan zowel de binnen- als buitenzijde gegalvaniseerd? Dit betekent dat er een sterk roestwerende laag over het frame aangebracht is. Een belangrijke indicator voor een trampoline die lang mee gaat. Hoe groter de buisdiameter en de buiswanddikte, hoe beter de kwaliteit van het frame is en hoe langer je trampoline mee gaat. Elk frame van BERG is voorzien van meerdere sterke verbindingspinnen. Het voordeel hiervan is dat de verbindingspinnen alle losse onderdelen met elkaar verbindt. Daarnaast is het een voordeel dat de poten niet onder de trampoline vandaan vallen als de trampoline van A naar B wordt verplaatst. 

 


Beschermrand: biedt essentiële veiligheid

De beschermrand is de (vaak groene) rand om de trampoline heen die over de veren heen ligt. Hoe dikker en breder de vulling of padding van de beschermrand, hoe beter deze je beschermt als je per ongeluk een verkeerde sprong maakt. 
 


Veren: precies goed afgesteld

De veren van BERG trampolines zijn speciaal ontworpen voor kinderen, maar zijn ook veilig voor volwassenen. Kinderen wegen vaak veel minder dan een volwassene, dus om te zorgen dat kinderen toch lekker kunnen springen zonder moe te worden is de Goldspring+ een hele flexibele, soepele veer.

Om te zorgen dat de veer veilig is voor volwassenen is het een hele sterke veer gemaakt met een dik draad. Wist je dat één veer wel 50 kg aan kan!
 


Springdoek: hoe vaker gestikt, hoe meer zekerheid

Aan het springdoek zijn driehoeksogen bevestigd voor de veren. Hoe vaker dit doorgestikt is, hoe veiliger en duurzamer het springdoek is. BERG stikt het springdoek altijd standaard 8 keer door voor extra zekerheid. 

© 2013 - 2018 jwmskelters | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie